صادرات پسته شور ایرانی به چه صورتی انجام می شود؟ چرا پسته اکبری برای تهیه پسته شور مناسب می باشد؟ برای تهیه پسته شور اکبری چگونه می توان اقدام کرد؟
پسته اکبری همانطور که می دانید یکی از ارقام تجاری پسته می باشد که در ایران و جهان شناخته شده است. این پسته به شکل های مختلفی در بازار جهانی عرضه می شود تا رضایت مشتری بیشتر جلب شود.
یکی از روش های ارائه رقم اکبری، افزودن طعم دهنده به پسته می باشد که یکی از طعم دهنده های محبوب و قدیمی، شور کردن پسته است.
برای اینکه پسته شور تهیه شود نیاز به دیدن حرارت و تحمل گرما می باشد که هر پسته ای این ویژگی را ندارد و در مقابل حرارت، تغییر شکل می دهد و مزه آن عوض می شود.
اما به طور کلی پسته ایرانی این قابلیت را دارد و از این میان به خاطر محبوبیت رقم اکبری، پسته شور اکبری هم مورد توجه بیشتری می باشد.
پسته صادراتی ایران
ایران از لحاظ صادرات پسته در جایگاه رضایت بخشی نسبت به محصولات دیگر قرار دارد و در طعم های مختلفی از جمله موارد زیر، به نقاط مختلف جهان صادر می شود.• فلفلی
• سماقی
• شور
• خام
انواع مختلف پسته به صورت بسته بندی شده آماده عرضه به مشتری می باشد که از راه های مختلفی این کار میسر می شود.
یکی از روش های خرید مدرن که زحمت کمتری هم دارد، خرید از سایت های فروش می باشد که در این عرصه، سایت فروش پسته ایرانی فعالیت می کند.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه خرید و فروش و صادرات پسته با تأمین کننده گان این محصول ارتباط بگیرید و سوالات خود را با آنها در میان بگذارید.
منبع: بازار پسته ایران