پسته زعفرانی با عطر و طعم خود فروش خوبی داشته و همواره با بهره گیری از انواع پسته در خط تولید کارخانه های برتر ایران تولید شده و با بسته بندی های شکیل و صادراتی عرضه می شوند.
با وجود کارایی عمده پسته خام و شیرین، مصرف خوراکی متداول در ایران و اغلب کشور ها به نوع طعم دار پسته متمرکز شده است.
حال انتخاب مزه ای ایده آل شاید چندان راحت نباشد چرا که اکنون از هر مزه خاص و ذائقه پسند برای پسته استفاده می کنند، اما آنچه در بازار ایران به لحاظ رنگ دادن و ایجاد مزه شگفت در پسته از قدیم الزمان استفاده داشته زعفران ناب ایرانی بوده است.
برای پسته زعفرانی از انواع پسته می توان بهره جست و اما متداولرتین رقمی که برای آن مورد انتخاب است پسته فندقی خندان با مغز درشت و خوشمزه اش می باشد.
در ایران علاوه بر تولید صنعتی و توجه به امر بسته بندی اقلام فله هم با رعایت موارد بهداشتی در مراکز معتبر عرضه می شوند.
بازار فروش صادراتی این پسته بسیار رضایت بخش است، لذا خط تولید شرکت گلستان به استحصال پسته زعفرانی استاندارد فراوان دقت نظر دارد.
منبع: بازار پسته ایران