برای پسته آجیلی کدام اقسام پسته کاربرد بالاتری دارند؟ در تولید پسته آجیلی آیا به افزودن انواع مزه جدید و نوآوری در بسته بندی توجه می شود؟
ظاهرا پسته تولید شده با جنبه خوراکی بالاترین استفاده را در آجیل دارند و هر رقم آن مورد استفاده می باشد.
اما اقسامی از پسته که از طعم بهتر و ظاهر جذابتر بهره ببرند بیشتر مورد انتخابند مانند پسته بادامی شکل، درشت و پسته بسیار خوش طعم فندقی که همواره در خط تولید کارخانه های فرآوری قابل مشاهده اند.
پسته آجیلی در اقسام شیرین و شور و البته مزه های مورد علاقه با داشتن بسته بندی های جذاب و استاندارد گستره فروش بزرگتری را در اختیار دارد لذا همواره شناختن سلایق مردم در خود ایران، کشور های هدف فروش محصول و کل نیاز جوامع مورد بررسی بوده و نتایج بر پسته مصرفی پیاده سازی می شود.
امروزه پسته شور آجیل تنها از نمک بهره ندارد بلکه مزه ترشی انواع میوه، معطر سازی با مواد متنوع و حتی تند کردن آن امکان پذیر است ضمن اینکه در به کار بستن پوشینه مناسب به بازار پسند بودن توجه می شود.
منبع: بازار پسته ایران
Tags انواع پسته انواع پسته اجیلی تولید انواع پسته تولید پسته تولید پسته آجیلی
Check Also
قیمت پسته آجیلی بو داده در رفسنجان
قیمت پسته در رفسنجان بسته به میزان تولید و برداشت این محصول در سال های متوالی متفاوت خواهد بود. قیمت پسته آجیلی بو داده معمولاً بسته به نوع و کیفیت این محصول نو