پسته دستچین آجیلی چه ویژگی ها و مشخصاتی دارد؟ انواع ارقامی که برای توچین کردن از آنها بهره می برند کدام است؟ بزرگترین میزان خرید آن در کدام شهر به وقوع می پیوندد؟
پسته دستچین آجیلی به پسته ای اطلاق می شود که درصد دهنبست و پسته های دهن چفت و یک طرف چاک آن صفر باشد و بیشترین ارقامی را که به صورت دستچین و یا توچین در می آورند ارقام اکبری، کله قوچی و در آخر احمد آقایی هستند. شهرهای مهمی که در زمره خریداران بزرگ پسته دستچین بشمار می روند می توان به تهران, تبریز، اصفهان، مشهد و شیراز اشاره کرد که مقدار قابل توجهی از انواع پسته های دستچین آجیلی را خرید می نمایند.