معیار های اغلب تامین کنندگان در هنگام طلب کردن پسته سالم چیست؟ آیا همه پسته در معرض فروش دارای اطمینان از منظر سلامت غذایی هستند؟ کدام پسته قمیت بالاتری دارد؟
با لحاظ برخی شرایط و پروسه تولید قانونی و استاندارد در خروجی پسته سالمی مشاهده می شود که هدف خرید اکثریت را تشکیل می دهد.
مشخصات پسته سالم
سلامت پسته یعنی گامی که تولید کننده جهت سلامت مصرف کننده برداشته و بدین ترتیب بر ارزش ثمره خود نیز افزوده است.پسته سالم غالبا خندان طبیعی بوده و افزودنی های مضر را در خود ندارند، آنها تازه و کاملا رسیده هستند و کنترل های کیفی نبود آفلاتوکسین را در آن به اثبات می رساند در واقع می شود گفت آن یک رقم پسته ارگانیک است که طی مراقبت های ویژه به ثمر رسیده است.
گفتنی است در بازار همه رقم پسته وجود دارد که تشخیص سلامت آن کار دشواریست لذا آسانترین روش در صورتی که پسته فروش فله دارد گزینش اقلام خام است که به راحتی می شود تازگی آن را تشخیص داد (پسته خام بسیار سالم تر است) .
اگر فروشنده در قبال خرید بی نظیر شما قیمت بالایی بخواهد حق دارد زیرا کالای ارزشمندی را به شما داده که می تواند اقلام صادراتی از پسته اعم از ثمرات کوهی یا باغی ارگانیک باشد.