عمده خرید های که برای پسته آجیلی صورت می گیرد در دو زمان است، زمان اول ایام منتهی به شب یلدا و زمان دوم شب عید نوروز، که هر دوی این دو تایم حجم خرید پسته را بیش از پیش بالا می برند.
پسته های برای آجیل مناسبند که درصد دهان بسته آن پایین و همچنین رویت بسیار خوبی را داشته باشند و به همین علت تمرکز خرید در ایام ذکر شده اول بر روی پسته اکبری خندان است و بعد از آن ارقامی به مانند کله قوچی و احمد آقایی می باشند. خرید عمده انواع پسته آجیلی به صورت خام است زیرا طمع دار کردن آن باید مطابق با ذائقه مشتریان همان منطقه باشد، اما دو طعم آن بیشترین طرفدار را دارد، اولین آن شور زعفرانی است و دومی آن شور آبلیمویی، که اکثر مشتریان بازار داخل همین دو نوع طعم را سفارش می دهند، به خصوص برای پسته اکبری که یک پسته لوکس آجیلی محسوب می شود.