خانه / پسته آجیلی / تولید انواع پسته آجیلی

تولید انواع پسته آجیلی

برای پسته آجیلی کدام اقسام پسته کاربرد بالاتری دارند؟ در تولید پسته آجیلی آیا به افزودن انواع مزه جدید و نوآوری در بسته بندی توجه می شود؟
ظاهرا پسته تولید شده با جنبه خوراکی بالاترین استفاده را در آجیل دارند و هر رقم آن مورد استفاده می باشد.
اما اقسامی از پسته که از طعم بهتر و ظاهر جذابتر بهره ببرند بیشتر مورد انتخابند مانند پسته بادامی شکل، درشت و پسته بسیار خوش طعم فندقی که همواره در خط تولید کارخانه های فرآوری قابل مشاهده اند.
پسته آجیلی در اقسام شیرین و شور و البته مزه های مورد علاقه با داشتن بسته بندی های جذاب و استاندارد گستره فروش بزرگتری را در اختیار دارد لذا همواره شناختن سلایق مردم در خود ایران، کشور های هدف فروش محصول و کل نیاز جوامع مورد بررسی بوده و نتایج بر پسته مصرفی پیاده سازی می شود.
امروزه پسته شور آجیل تنها از نمک بهره ندارد بلکه مزه ترشی انواع میوه، معطر سازی با مواد متنوع و حتی تند کردن آن امکان پذیر است ضمن اینکه در به کار بستن پوشینه مناسب به بازار پسند بودن توجه می شود.
منبع: بازار پسته ایران

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
علیرضا صدیقی (شرکت داریس)
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09131912009
شماره تلفن ثابت:03434289676
شماره فکس:03434333838
پست الکترونیکی: daryspistachio@gmail.com

مطلب پیشنهادی

انس پسته احمد آقایی خندان آجیلی و صادراتی

انس پسته احمد آقایی خندان آجیلی و صادراتی

انس پسته احمد آقایی شامل چند بازه است؟ کدام یک از آنها برای آجیل و کدام …

دیدگاهتان را بنویسید

پسته داریس بادام داریس زیره داریس